Inici  · La Fundació  · Patronat · PATRONAT
 

PATRONAT

Com a Patronat més enllà del compromís que tenim amb la societat i la voluntat fundacional de la fundació que gestionem, el nostre compromís amb la Residència la Ginesta és un compromís amb les persones que hi viuen perquè sigui respectada la seva dignitat i els seus drets. És un compromís amb l’equip humà que hi treballa perquè amb les seves accions contribueixen a la construcció d’una nova mirada en l’acompanyament a les persones grans.

Una mirada que empodera a  les persones, que fomenta l’ètica de la bona praxis, que transforma els conceptes arrelats sobre l’acompanyament social i que ens recorda la responsabilitat que tenim totes i tots  respecte a la societat que tenim i com ens agradaria que fos. Per tant, una mirada que requereix i ens exigeix responsabilitat, perseverància, emoció, coherència, honestedat i compromís amb totes aquelles persones que participen del projecte.

Des de les nostres competències intentem aportar el nostre gra de sorra perquè aquest projecte sigui sostenible i continui fomentant el creixement de les persones i la transformació de la societat.

Formar part de la Ginesta és un compromís amb els nostres valors

 

Residència La Ginesta

Carrer de la Llum, 3-9
08183 Castellcir
Barcelona
Tel. 938 62 47 50
recepcio@fsac.cat