Inici  · Aportacions  · Voluntariat · VOLUNTARIAT A LA GINESTA
 

VOLUNTARIAT A LA GINESTA

A casa nostra es de gran importància poder ajudar a les persones a complir els seus proposits i desitjos per tal de poder tirar endavant els seus projectes de vida. A la casa son 54 persones les que estan vivint, es per això que sempre estem contents de poder tenir persones voluntàries que ens ajudin i ens donin un cop de ma per tal de poder portar a terme aquestes activitats que fan que les persones de la casa puguin gaudir, sortir i relacionar-se amb el seu entorn mes comunitari.

El teu voluntariat pot marcar la diferència per a moltes persones de la Ginesta. Les persones voluntaries  no desenvolupen tasques assistencials , sinó que estableixen vincles d’amistat mitjançant un temps d’oci compartit en què converses, passejades, jocs, anècdotes són l’excusa perfecta per conèixer-se i enriquir-se mútuament. Les principals opcions de voluntariat que et proposem són:

Acompanyar emocionalment a les persones que habitualment no reben visites al centre .

Participar al desenvolupament de les activitats de socialització  i sortides a l'entorn comunitari

Acompanyar a visites médiques  o consultes a persones que no tenen un suport familiar

 

Es per això que si creus que tens el temps i les ganes per a poder col.laborar en alguna de les diferents activitats que realitzem , pots posar-te en contacte amb nosaltres i podrem mirar en quin moment ens podries donar un cop de ma 

MOLTES GRÀCIES 

 

Residència La Ginesta

Carrer de la Llum, 3-9
08183 Castellcir
Barcelona
Tel. 938 62 47 50
recepcio@fsac.cat